Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، حسین امیر عبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل در صفحه شخصی خود نوشت: همانگونه که سمیر قنطار در زندان رژیم صهیونیستی اسیر بود ولی علیرغم تکذیب های مکرر تل آویو، ۳۰ سال بعد، آزاد شد، چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی ۳۶ سال است در زندان رژیم صهیونیستی به سر می برند و هیچ سندی دال بر شهادت آنان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: رئیس مجلس امور بین الملل زندان رژیم صهیونیستی ویژه پارس لاریجانی دیپلمات سرنوشت دستیار احمد متوسلیان پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۲۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش گوترش به آغاز عملیات زمینی اسرائیل در رفح

به گزارش «تابناک» به نقل از دویچه وله، دبیر کل سازمان ملل در این بیانیه از رژیم صهیونیستی و حماس خواست تا به توافق آتش بس دست یابند و از تهاجم کامل این رژیم به رفح جلوگیری کنند.

گوترش برهه کنونی را لحظه تعیین کننده‌ای برای مردم فلسطین، رژیم صهیونیستی و سرنوشت کل منطقه خواند.

این مقام سازمان ملل در این بیانیه‌ هشدار داد: بدون آتش بس، آزادی اسرای اسرائیلی در غزه در کار نخواهد بود و باعث حمله ویرانگر در رفح خواهد شد.

گوترش در ادامه این بیانیه، حمله تمام عیار به رفح را فاجعه انسانی، اشتباهی راهبردی، فاجعه سیاسی و کابوس بشردوستانه توصیف کرد.

دبیر کل سازمان ملل همچنین گفت که دو طرف باید شجاعت سیاسی خود را برای دستیابی به توافق نشان دهند.

گفتنی است، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، تهاجم زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی این شهر را اشغال کرده‌ است.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان این ادعا که طرح پیشنهادی حماس با خواسته‌های این رژیم فاصله دارد، مدعی شد: اجازه نمی‌دهیم حماس توانایی‌های نظامی خود را بازسازی کند. اسرائیل اجازه نخواهد داد که حماس در نوار غزه حکومت کند.

دیگر خبرها

  • واکنش امارات به حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • ما وزیر جنگ نیاز داریم نه هواشناس
  • واکنش ارتش اشغالگر به تعلیق محموله تسلیحات آمریکا
  • واکنش تازه سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به رفح
  • واکنش روسیه به حمله اسرائیل به رفح
  • واکنش گوترش به آغاز عملیات زمینی اسرائیل در رفح
  • واکنش حماس به حمله ارتش اسرائیل به رفح
  • جدیدترین واکنش اردن درباره حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • واکنش حماس به دستور تخلیه رفح
  • سید مهدی متولی «دستیار ویژه ارتباطات مردمی شهردار تهران» شد